Be Natur | Magnezij kakav trebate

Ionic MG - Skin & Sport Ultra Rapid

Be Natur
Napiši komentar
IONIC Mg SKIN&SPORT preparat je nastao inovativnom metodom koja se bazira na strukturiranju otopine koji magnezijev klorid heksahidrat 100% farmaceutske čistoće prevodi u ioniziranu otopinu magnezija i klora koja blagotvorno djeluje na vašu kožu. Preparat se nanosi transdermalno, dermatološki je testiran i prikladan je i za osjetljivu kožu.
148,50 kn (19.71)
(Uključujući PDV 25%)
Pitaj za savjet
10 dana
Cijena u bodovima: 149 bod
Na zalihi
+
Vrijeme i cijena dostave:

Opis proizvoda

Sportaši i rekreativci teže postizanju najboljih mogućih rezultata i forme uz izbjegavanje ozljeda, bez obzira na to o kojem se sportu radi, pri čemu nije svatko od njih svjestan da nije sve samo u fizičkoj aktivnosti, već važnu ulogu igraju zdrava i raznovrsna prehrana, te brojni dodaci prehrani poput vitamina i minerala. Na žalost, unatoč svim spoznajama mnogi nerijetko zanemaruju magnezij jer nisu svjesni važnosti tog minerala.

Ionic Mg Skin&Sport stvoren je kako bi pomogao sportašima i osobama koji prolaze kroz teže fizičke napore za opuštajuću njegu kože, te kao pomoć prilikom neutralizacije neugodnih mirisa.
Bez obzira kojom se fizičkom aktivnosti bavili, imati ćete povećanu potrebu za magnezijem.

Organizam prilikom povećanog fizičkog napora tijekom sportskih aktivnosti dolazi do ubrzanog gubitka tekućina i minerala, stoga ih je neophodno nadoknaditi. Osim osjećaja zamora, nerijetko se javljaju i grčevi u mišićima kao jedan je od tipičnih simptoma manjka magnezija, a koji nastaje tijekom i nakon tjelesne aktivnosti. Iz tog razloga preporučujemo uzimanje i drugih Be Natur proizvoda kako bi ste bili sigurni da vam je unos magnezija na optimalnoj razini.

Značajke

Brend:
Be Natur
Namjena proizvoda:
Za opuštajuću njegu kože nakon bavljenja sportom i težih fizičkih napora. Pomaže kod neutralizacije neugodnih mirisa.
Upute za uporabu:
Nanijeti nekoliko potisaka na željeno mjesto 2 do 3 puta dnevno i lagano umasirati.
Sastojci (INCI):
Aqua, Magnesium chloride
Lot / Kontrolni broj:
Otisnuto na ambalaži
Netto zapremina:
100 ml
Zemlja porijekla:
Hrvatska
Odgovoran za RH:
Bilijun Partner d.o.o., Petrovaradinska 1 C,10000 Zagreb, Hrvatska
Najbolje upotrijebiti do:
Otisnuto na ambalaži
Način čuvanja:
Čuvati na tamnom mjestu pri temperaturi do 25C.
Napomena:
Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati van dohvata male djece.

Iskustva korisnika

Rok Stipcevic
Prednosti
Prednosti ovog proizvoda su mnogobrojne, navest cu samo neke od njih da ne duljim previse sa komentarom..
Jednostavnost koristenja, brzina djelovanja, lokalna uporaba, visestrula korist samo proizvoda! Iza svega navedenog stojim jer ga osobno koristim vec dulje od dvije godine.
Komentar
Preporuka sportasima, rekreativcima, osobama koje bode sjedilacki nacin zivota, mama, djecu, osobama koje trebaju nesto prirodno i ucinkovito, svakako siroka namjena u svakom slucaju.
Georgije Bogojević - hrvatski reprezentativac
Prednosti
Brzo se upija, što mi pomaže kod bržeg oporavka nakon treninga, magnezije je visoke čistoće što se apsolutno osjeti na rezultatima.
Komentar
Ja sm već duže korisnik Be Natur magnezija, višestruki sam prvak u dizanju utega i hrvatski reprezentativac, svakako mogu potvrditi da mi je Be Natur dodatno pomogao u ostvarivanju ovakvih rezultata jer nadomješta najvažniji mineral u tijelu sportaša.
Odgovor administratora
Zahvaljujemo se na podršci Georgije i vjerujemo u tvoje uspješne rezultate u budućnosti