Be Natur | Magnezij kakav trebate

Article types

Be Natur

Parodontitis je infekcijska bolest koja utječe na tvrdo i meko tkivo koje okružuje zube, a uništava alveolarne kosti i vezivno tkivo. To je multifaktorska bolest u kojoj mnogi čimbenici mogu doprinijeti njenom stvaranju, uključujući dijabetes, pušenje i prehrambene uvjete.
There are several reasons for dark circles, and it is always necessary to determine first whether they are related to organs such as the kidneys or liver. There are several types of dark circles and it is important to classify them.
Nadziranje homeostaze magnezija čini se ključnim za zdravlje kostiju. Ako organizam ne dobije svakodnevno potrebne količine magnezija osteoporoza je neizbježna. U zadnjih par godina sve više ljudi je konfrontirano sa ovom bolesti. Nažalost sve više mladih osoba oboljeva od ove bolesti koja je rezultat loše prehrane. Pizza, hamburger, burek i peciva ne sadrže magnezij i zato se trebamo brinuti sve više za one najmlađe. Činjenica je da ako se...
Marko Ciboci nam je u razgovoru s Majom Nikolić objasnio zašto koristi Be Natur i kroz šalu Maji naglasio, da je vrlo rigorozan po pitanju kriterija i da je teško kod njega dobiti visoku ocjenu, ali za Be Natur Magnezij daje čistu desetku.
Bez magnezija imamo problem proizvesti energiju, mišići su u stalnom stanju kontrakcije bez njega, a i imamo problem prilagoditi razinu kolesterola koji je proizveden i pušten u krvotok. Magnezij je središnji element u klorofilu i temelj ranog života na planetu. Doslovce magnezij je mineral života. On također igraja vitalnu ulogu u reakcijama koje stvaraju i koriste ATP, temeljnu jedinicu energije unutar stanica tijela.
Mineral magnezij je nešto poput čudotvorne hranjive tvari. Većina sportaša zna da je neophodan za zdravlje, ali rijetki stvarno cijene njegovu važnost za sportske performanse. Nova istraživanja pak, sugeriraju da bi optimalan unos magnezija mogao biti još važniji nego što smo prije vjerovali.
Magnezij je mineral koji se često zaboravlja iako je nužan za rast i razvoj djeteta. Neophodan je za opuštanje mišića, razvoj kostiju, reguliranje raspoloženja i stvaranje energije.
S obzirom na izuzetnu važnost magnezija za naše zdravlje, povremeno je bitno provjeriti svoj status magnezija u organizmu, no to nije lak zadatak.
Proizvodnja melatonina koja regulira stanje spavanja poremećena je nedovoljnim magnezijem. Magnezij može pomoći našem tijelu i opustiti mozak! Da bismo zaspali i spavali, naše tijelo i mozak trebaju se opustiti.