Be Natur | Magnezij kakav trebate

 
 

Iskustva primjene Be Natur Ionic Mg u pulmološkoj rehabilitaciji

dr.sc. Snježana Benko Meštrović je Be Natur magnezij najprije otkrila po preporuci dr. Stjepana Ćurića koji se već duže vrijeme bavi istraživanjem magnezija i djelovanja magnezija na naš organizam u procesima rehabilitacije, te ga je ponajprije počela koristiti za sebe u vrlo stresnom periodu pandemije COVID-19, no vrlo brzo pronašla je i njegovu primjenu i u svakodnevnim terapijama svojih pacijenata kako bi opustili mišiće potrebne za pravilno disanje. Be Natur Ionic Mg preporučaju pacijentima da umasiraju u vratne i mišiće ramena kako bi ih dovoljno opustili i omogućili dijafragmi odraditi pravilno disanje.

U doba pandemije dr.sc. Snježana Benko Meštorvić našla se u jedno vrlo stresnoj situaciji koja je bila izazovna za nju, kao i sve kolege u Specijalnoj bolnici za pulmološku rehabilitaciju u Rockfellerovoj, te naravno uz sve napore zdrave prehrane i tjelesne aktivnosti, ovaj stres ju je izbacio iz ravnoteže uz naravno sve ostale obiteljske i privatne izazove.

U tom trenu na preporuku dr. Stjepana Ćurića upoznala se s Be Natur Ionic Magnezijem koji je počela redovito koristiti najprije za sebe, što joj je pomagalo u opuštanju mišića, odmaranju cijelog tijela, lakšeg sna i vraćanja u jednu ravnotežu.

No nedugo zatim dr.sc. Snježana Benko Meštrović primijetila je kvalitetnu primjenu magnezija i kod svojih pacijenata pri opuštanju sporednih mišića za disanje koji često u svom grču blokiraju pravilan rad dijafragme i time spriječavaju pravilno disanje. Stoga je doktorica nastavila s preporukama svojim pacijentima da utrljaju redovito Be Natur Ionic Magnezij direktno u vratne i mišiće ramena kako bi ih mogli pravilno opustiti i omogućiti pravilno disanje.

Komentari

Nema postova

Novi komentar
Moglo bi vas zanimati
20.00 (Uključujući PDV 25%)
158.00 (Uključujući PDV 25%)