Be Natur | Magnezij kakav trebate

Filtrirajte po tipu objave

Be Natur Blog

Pratite s nama svakodnevno aktualnosti po pitanju vašeg zdravlja. Pružamo vam iskustva naših korisnika, te kako je njima pomogla nadohrana magnezijem.

Pratite naš objave jer se kontinuirano bavim aktualnostima na području kvalitetnog života. Učite s nama, educirjte se uz stručnjake koji surađuju s nama i saznajte sve kako možete pomoći svom organizmu da se regenerira i samim time kvalitetno održava.

 

Mineral magnezij je nešto poput čudotvorne hranjive tvari. Većina sportaša zna da je neophodan za zdravlje, ali rijetki stvarno cijene njegovu važnost za sportske performanse. Nova istraživanja pak, sugeriraju da bi optimalan unos magnezija mogao biti još važniji nego što smo prije vjerovali.
Magnezij je mineral koji se često zaboravlja iako je nužan za rast i razvoj djeteta. Neophodan je za opuštanje mišića, razvoj kostiju, reguliranje raspoloženja i stvaranje energije.
S obzirom na izuzetnu važnost magnezija za naše zdravlje, povremeno je bitno provjeriti svoj status magnezija u organizmu, no to nije lak zadatak.
Proizvodnja melatonina koja regulira stanje spavanja poremećena je nedovoljnim magnezijem. Magnezij može pomoći našem tijelu i opustiti mozak! Da bismo zaspali i spavali, naše tijelo i mozak trebaju se opustiti.